Bedrijfsverzekeringen afsluiten in Putten? Wij helpen je bij het maken van de beste keuze, zodat je bedrijf altijd voortgezet kan worden.

Weet jij precies welke risico’s je loopt en hoe je deze het hoofd kan bieden? Wij helpen je daar graag bij. 

We staan daarbij niet alleen stil bij verzekeringen. Vaak blijkt dat je al heel veel kan bereiken door eenvoudige maatregelen te treffen.

Onze specialisten staan voor je klaar

Na een adviesgesprek met onze bedrijfsadviseur weet je precies welke risico’s jouw bedrijf trotseert en welke maatregelen je kunt treffen om deze risico’s drastisch te verlagen.

Waarom bedrijfsverzekeringen afsluiten via VDBS?

Continuïteit voor jouw bedrijf

We zorgen ervoor dat jouw bedrijf onder alle omstandigheden voortgezet kan worden.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Service

We regelen alles rondom jouw bedrijfsverzekeringen en we helpen je met het treffen van effectieve preventiemaatregelen om schade te voorkomen.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en bieden daarom op maat gemaakte adviezen die aansluiten op de specifieke behoeften en risico's van jouw bedrijf.

Gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn toegankelijk en altijd bereikbaar voor jouw vragen. Of het nu gaat om een simpele vraag of een uitgebreide adviessessie, wij staan altijd voor je klaar.

Hulp bij schade

Wij staan klaar om je te helpen bij het afhandelen van schade en we zorgen ervoor dat je de dekking krijgt waar je recht op hebt.

Veelgestelde vragen en antwoorden over onafhankelijk advies over bedrijfsverzekeringen

VDBS is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.

Een onafhankelijke adviseur is een professionele expert die niet gebonden is aan een enkele verzekeringsmaatschappij of bank. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de beste opties voor jou, omdat ze toegang hebben tot meerdere verzekeraars en oplossingen van andere aanbieders.

Dit kan variëren, maar voorbeelden zijn aansprakelijkheidsverzekeringen voor diverse vormen van aansprakelijkheid, verzekeringen die de waarde van bezittingen verzekeren (zoals een opstalverzekering of machineverzekering) of verzekeringen om de kosten van verzuim van personeel te beheersen (verzuimverzekering).

Ja, ze kunnen bijvoorbeeld bestaande polissen beoordelen en aanbevelingen doen voor eventuele verbeteringen.

Het belangrijkste voordeel is de toegang tot een breed scala aan verzekeringsmogelijkheden, wat kan leiden tot betere dekking en prijzen.

Een onafhankelijke adviseur kan je helpen je verzekeringen aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Schade
Voorkomen

Naast het adviseren van de juiste verzekeringen, nemen we ook ruim de tijd om te bespreken welke organisatorische- en preventiemaatregelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn om schade te voorkomen.
Dat is niet alleen van belang voor de veiligheid en continuïteit van jouw bedrijf, maar kan ook leiden tot een verlaging van de premie van verzekeringen.

Klanten over VDBS

Meer dan 40 klanten geven ons:

Kennis maken?

We zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent en de juiste preventiemaatregelen neemt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Met ons aan jouw zijde kan je erop vertrouwen dat jouw bedrijf veerkrachtig genoeg is om alle uitdagingen te doorstaan.