Met ons advies op maat kan je je personeel een solide pensioen bieden, de impact van risico's rondom personeel verminderen en verzuimkosten effectief beheersen.

Bij VDBS kan je niet alleen terecht voor advies op het gebied van pensioenregelingen en verzuimverzekeringen, maar ook voor begeleiding bij belangrijke verzekeringen voor werkgevers zoals de werkgeversaansprakelijkheidsverzekering.

Wij bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijfssituatie en branche.

Onze specialisten staan voor je klaar

Na een adviesgesprek weet je precies hoe je jouw bedrijf goed verzekerd, weet je welke voorzieningen van belang zijn voor je personeel en kan je de juiste preventiemaatregelen treffen.

Waarom personeelsverzekeringen en regelingen voor je personeel afsluiten via VDBS?

Persoonlijk

We houden rekening met jouw bedrijfsdoelstellingen, budget, en risicobereidheid. We nemen de tijd om de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf te begrijpen. Ons advies stemmen we daarop af.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Service

Je kunt rekenen op een hoog niveau van service en kennis, zowel tijdens het adviesproces als daarna.

Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten op jouw specifieke bedrijfssituatie en branche.

Communicatie

Wij kunnen je helpen bij het helder communiceren van complexe onderwerpen zoals pensioen naar je werknemers.

Gespecialiseerd

WIj hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van pensioenen en personeelsverzekeringen. Met onze deskundige adviseurs met diepgaande kennis over deze complexe materie aan jouw zijnde sta je sterk.

Onafhankelijk advies over personeelsverzekeringen en pensioen. Veelgestelde vragen en antwoorden

VDBS is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.
Een onafhankelijke adviseur is niet gebonden aan specifieke producten of aanbieders. Dit betekent dat het advies puur gebaseerd is op jouw behoeften, niet op het promoten van een bepaald product.

Als werkgever wil je ervoor zorgen dat je werknemers goed beschermd zijn en de juiste voordelen ontvangen. In sommige gevallen zijn verzekeringen, regelingen of communicatie hierover zelfs verplicht. Een adviseur helpt je bij het begrijpen van complexe regels en biedt op maat gemaakt advies.

Een adviseur evalueert de behoeften van zowel het bedrijf als de werknemers en helpt bij het kiezen van een pensioenplan dat zowel kosteneffectief als aantrekkelijk is voor het personeel.
Ja, sommige pensioenregelingen bieden fiscale voordelen. Een adviseur kan deze regelingen identificeren en uitleggen hoe je hiervan kunt profiteren.
Adviseurs bieden niet alleen advies aan werkgevers, maar kunnen ook educatieve sessies organiseren om werknemers te informeren over hun pensioenplannen.
Een verzuimverzekering beschermt je bedrijf tegen de financiële gevolgen van langdurige ziekte van werknemers. Een adviseur kan helpen bij het vinden van een verzekering die past bij jouw bedrijfsgrootte en risico’s.
Een onafhankelijke adviseur kan de markt vergelijken en de meest kosteneffectieve oplossingen vinden die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.
Een adviseur kan je begeleiden bij het aanpassen van je pensioen- en verzuimverzekeringen om mee te groeien met de veranderingen in je bedrijf.

Pensioen voor personeel

Of het nu gaat om het inrichten van een collectief pensioenplan of het aanpassen van individuele pensioenregelingen, wij zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt voor een solide pensioentoekomst voor jouw werknemers.

Klanten over VDBS

Meer dan 40 klanten geven ons:

Kennis maken?

Bij VDBS kan je niet alleen terecht voor advies op het gebied van pensioenregelingen en verzuimverzekeringen, maar ook voor begeleiding bij belangrijke verzekeringen voor werkgevers zoals de werkgeversaansprakelijkheidsverzekering.