Verzekeringen afsluiten? Onze onafhankelijke adviseurs selecteren de verzekeringen die het beste passen bij jouw situatie

Het kiezen van de juiste verzekering kan lastig zijn, omdat niet elke verzekering geschikt is voor jouw unieke situatie. Het is vaak verleidelijk om voor de goedkoopste optie te kiezen, maar dit kan bij schade duur uitpakken.

Als onafhankelijke verzekeringsadviseur zijn we er om je te helpen de verzekering te vinden die het beste past bij jouw wensen en behoeften past. Met onze jarenlange expertise kunnen we je adviseren over de beste verzekeringen en helpen bij schade.

Onze specialisten staan voor je klaar

Na een adviesgesprek weet je precies wat belangrijk is om te verzekeren en welke verzekeringen het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Waarom verzekeringen afsluiten via VDBS?

100% onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan één verzekeraar, maar werken met meerdere verzekeraars samen. Hierdoor kunnen wij jou het beste advies geven dat past bij jouw situatie.

Persoonlijk

Wij nemen de tijd om jou en jouw persoonlijke situatie te leren kennen. Zo kunnen wij een op maat gemaakt advies geven dat precies past bij jouw behoeften.

Hulp bij schade

Wij staan klaar om je te helpen bij het afhandelen van schade en we zorgen ervoor dat je de dekking krijgt waar je recht op hebt.  

Altijd goed verzekerd

Wij kijken niet uitsluitend naar de prijs, maar ook naar de inhoud van de verzekering. Dit doen we niet alleen bij het afsluiten van de verzekeringen maar ook tijdens de looptijd. Zo weet je zeker dat je altijd goed bent verzekerd.

Bereikbaar

Wij zijn altijd gemakkelijk bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail. Wij staan altijd voor jou klaar.

Deskundig en up-to-date

Onze adviseurs zijn deskundig en hebben ruime ervaring in de verzekeringsbranche. Zij blijven ook altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen.

Onafhankelijk financieel advies;
veelgestelde vragen en antwoorden

VDBS is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.
Een onafhankelijke verzekeringsadviseur is iemand die jou helpt bij het vinden van de beste verzekeringsoplossingen op basis van jouw behoeften en die geen directe banden heeft met één verzekeringsmaatschappij.

Ja, dat kan, maar bedenk dat je slechts beperkte opties zult zien en mogelijk niet de beste prijzen krijgt.

Onafhankelijke adviseurs kunnen je helpen bij het vergelijken van meerdere verzekeringsaanbieders en het vinden van de meest geschikte dekking voor jouw specifieke situatie.
Onafhankelijke adviseurs bieden jou deskundig advies, keuzevrijheid, gepersonaliseerde service en helpen jou tijd en geld te besparen.

Je kunt alle soorten verzekeringen via een onafhankelijke adviseur afsluiten. Enkele voorbeelden van verzekeringen die vaak worden afgesloten zijn;   autoverzekeringen, levensverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, huisverzekeringen (inboedel en opstal) en reisverzekeringen.

Ja, dat kan omdat ze kunnen helpen bij het vinden van de meest betaalbare en passende dekking voor jouw situatie.
Ja, een adviseur kan jouw bestaande polissen beoordelen en je helpen om betere opties te vinden als dat nodig is.
Verzekeringen afsluiten via een onafhankelijke adviseur wordt vaak als beste oplossing beschouwd, omdat ze jou toegang bieden tot een breed scala aan opties, je tijd en moeite besparen, en ervoor zorgen dat je de juiste dekking krijgt voor jouw behoeften tegen een concurrerende prijs. Ze werken in jouw belang om je te beschermen.

Waarom
VDBS?

Klanten over VDBS

Meer dan 40 klanten geven ons:

Kennis maken?

Ons team staat voor je klaar met deskundig en 100% onafhankelijk advies. Ontdek vrijblijvend hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie.