Persoonlijk financieel advies in Putten; met een plan jouw financiële doelen realiseren

Wat zijn jouw dromen, doelen en ambities voor later? Hoe zorg je ervoor dat er genoeg geld is om jouw plannen te realiseren?

Onze tip is om hiervoor een financieel plan op te stellen. Dit helpt je om jouw doelen financieel te realiseren. 

De acties die je hiervoor kan nemen, brengen wij helder voor je in kaart. Daarbij houden we ook rekening met wat er gebeurt als er onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, zoals vroegtijdig overlijden of arbeidsongeschiktheid. In jouw financieel plan kun je bijvoorbeeld rekening houden met een verzekering voor deze situaties.

Onze specialisten staan voor je klaar

Na een adviesgesprek weet je precies hoe je jouw financiële doelen kan realiseren.

Waarom financieel advies via VDBS?

Persoonlijk

Wij nemen de tijd om jouw financiële doelen te begrijpen en een plan op te stellen om deze te bereiken. Zo kunnen wij een op maat gemaakt advies geven dat precies past bij jouw unieke omstandigheden en doelen.

Kwaliteit

Onze adviseurs zijn deskundig en hebben ruime ervaring in financieel advies. Zij beschikken over de juiste kennis en expertise om jou te voorzien van kwalitatieve adviezen.

We houden je op de hoogte

Wij helpen jou om je financiële doelen te bereiken en houden je op de hoogte van ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor jouw financiële situatie.

Up-to-date

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld en passen deze kennis toe in ons advies.

Gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn toegankelijk en altijd bereikbaar voor jouw vragen. Of het nu gaat om een simpele vraag of een uitgebreide adviessessie, wij staan voor je klaar.

100% onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en hebben geen enkele verplichting om producten van een bepaalde aanbieder te adviseren. Wij geven jou altijd het beste advies, passend bij jouw situatie.

Onafhankelijk financieel advies;
veelgestelde vragen en antwoorden

VDBS is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.
Een gedegen financieel plan geeft je inzicht in je huidige financiële situatie en helpt je doelen te stellen voor de toekomst. Het fungeert als een routekaart voor het behalen van financiële zekerheid.
Absoluut. Onafhankelijke adviseurs hebben ervaring met diverse financiële situaties en kunnen op maat gemaakt advies bieden, zelfs als je situatie complex is.
Het is raadzaam om je financiële plan jaarlijks te herzien of wanneer er aanzienlijke veranderingen plaatsvinden in je leven, zoals een nieuwe baan, huwelijk, geboorte of pensioen.
Een onafhankelijke adviseur is een professionele expert die niet gebonden is aan een enkele verzekeringsmaatschappij. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de beste verzekeringsopties voor jouw bedrijf, omdat ze toegang hebben tot meerdere verzekeraars.
Als je kiest voor een onafhankelijke adviseur, krijg je toegang tot een breder scala aan financiële producten en oplossingen. Dit komt doordat ze niet gebonden zijn aan specifieke producten van één instelling en daardoor de vrijheid hebben om op maat gemaakt advies te bieden dat echt bij jouw behoeften past.
Nee, financieel advies is relevant voor iedereen, ongeacht het vermogensniveau. Of je nu net begint met sparen of al een aanzienlijk vermogen hebt, een adviseur kan je helpen je financiële doelen te bereiken.
Een financieel adviseur biedt breed financieel advies, terwijl een vermogensbeheerder zich richt op het beheer van beleggingsportefeuilles. Sommige adviseurs combineren beide diensten.

Erkend
Financieel
Adviseur

Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.
EFA

Klanten over VDBS

Meer dan 40 klanten geven ons:

Kennis maken?

Ons team staat voor je klaar met deskundig en 100% onafhankelijk advies. Ontdek vrijblijvend hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie.