Onafhankelijk hypotheekadvies; de sleutel tot jouw droomhuis met de beste hypotheek voor jouw situatie

Persoonlijk en 100% onafhankelijk advies. Dat is wat wij jou bieden. Onze ervaren adviseurs staan klaar om tientallen banken en andere geldverstrekkers voor jou te vergelijken. Niet alleen op rente, maar ook op voorwaarden. Zo weet je zeker dat je jarenlang geniet van de beste hypotheek voor jouw situatie.

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat is de beste manier om jouw mogelijkheden te verkennen.

Wij staan voor je klaar

Na een adviesgesprek weet je precies hoe je jouw financiële doelen kan realiseren.

Waarom je hypotheek via VDBS afsluiten?

Advies op maat

Jouw hypotheek is een grote financiële beslissing en het is belangrijk dat je alle opties begrijpt. Onze adviseurs nemen de tijd om jouw situatie te leren kennen.

100% onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en vergelijken tientallen banken en geldverstrekkers.

Wij werken voor jou en niet voor de bank. Dit betekent dat wij je alleen adviseren over producten die passen bij jouw situatie en jouw doelen.

Ervaren en deskundig

Onze adviseurs zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring.

Dit betekent dat wij de beste opties voor jou kunnen vinden en jou kunnen adviseren over het verkrijgen van de beste rente en voorwaarden voor jouw hypotheek.

Bereikbaar

Onze adviseurs zijn gemakkelijk bereikbaar en beschikbaar voor vragen en ondersteuning gedurende het hele hypotheekproces.

Soepel hypotheekproces

Wij zijn er om jouw hypotheekproces zo eenvoudig en soepel mogelijk te maken. Van het begrijpen van de documenten tot het onderhandelen met banken.

Wij zijn er voor jou

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het onderhouden van jouw hypotheek, staan wij voor jou klaar.

Onafhankelijk hypotheek advies
Veelgestelde vragen en antwoorden

VDBS is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.

Als je kiest voor een onafhankelijke adviseur, krijg je toegang tot een breder scala aan hypotheekproducten van verschillende geldverstrekkers. Dit vergroot de kans dat je de meest geschikte en voordelige optie voor jouw situatie vindt.
Nee, onafhankelijke adviseurs hebben geen exclusieve samenwerkingen en kunnen kiezen uit een breed scala aan hypotheekverstrekkers. Dit geeft je meer keuzemogelijkheden.
Onafhankelijke adviseurs hebben vaak meer tijd en flexibiliteit om je persoonlijke financiële situatie te analyseren. Hierdoor kunnen ze maatwerkadvies geven dat aansluit bij jouw specifieke behoeften.
Zeker! Onafhankelijke adviseurs zijn gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor diverse financiële situaties, inclusief zelfstandig ondernemerschap of een afwijkend arbeidsverleden.
Ja, adviseurs begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee starters te maken hebben en kunnen begeleiding bieden bij het vinden van hypotheekproducten die passen bij de financiële mogelijkheden van starters.
Een goede adviseur blijft betrokken en kan je adviseren over eventuele aanpassingen aan je hypotheek als je persoonlijke situatie verandert.
Onafhankelijke adviseurs hebben toegang tot een uitgebreide marktvergelijking, waardoor ze je kunnen helpen de meest gunstige rentetarieven te vinden die aansluiten bij jouw financiële situatie.
Ja, veel mensen kiezen ervoor om advies in te winnen voordat ze concrete plannen maken. Een adviseur kan je inzicht geven in je financiële mogelijkheden en helpen bij het plannen van toekomstige stappen.
Nee, onafhankelijke adviseurs zijn er voor iedereen, ongeacht de complexiteit van je financiële situatie. Ze kunnen waardevol advies bieden, zelfs als je situatie relatief eenvoudig lijkt.

Erkend
Financieel
Adviseur

Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.
Een Financieel Adviseur Duurzaam Wonen  is bovendien gespecialiseerd in het financieren van duurzame oplossingen voor jouw woning.
EFA
ADW

Klanten over VDBS

Meer dan 40 klanten geven ons:

Kennis maken?

Ons team staat voor je klaar met deskundig en 100% onafhankelijk advies. Ontdek vrijblijvend hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie.