Wij staan letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klanten. Wilt u kennis maken met onze klantgerichte werkwijze? Loop gerust eens binnen. Geheel vrijblijvend. De deur staat altijd open! – Joop Dunsbergen, mede-eigenaar


Onafhankelijk advieskantoor in Putten

Van den Brink & Schuiteman (VDBS) is een regionale financiële dienstverlener. Het bedrijf is opgericht in 1948.

VDBS is 100% onafhankelijk en communiceert met korte lijnen. Dat komt niet alleen de kwaliteit van het advies ten goede. Het is ook gunstig voor uw portemonnee. Uit onderzoek blijkt namelijk dat u bijna in iedere situatie voordeliger uit bent met een hypotheekadvies van een onafhankelijk adviseur.


Onze missie


Het is de missie van VDBS om mensen te helpen hun dromen te realiseren, de financiële risico’s van het dagelijks leven te beheersen en te herstellen van onverwachte gebeurtenissen!

Hypotheek afsluiten

Een hypotheek afsluiten is voor veel mensen erg spannend. Daarom start het adviestraject met een gratis uitgebreide oriëntatie. We staan dan uitgebreid stil bij uw persoonlijke situatie en ontzorgen u zoveel mogelijk. Er komt bij de aankoop van uw nieuwe woning namelijk veel meer kijken dan alleen de hypotheek.

Ook risico’s bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid brengen we met een helder rapport in kaart. Hierdoor kunt u makkelijker belangrijke keuzes maken.


Scherpe rentes én de best passende voorwaarden

Wij kunnen zaken doen met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers. Daarom kunnen we u altijd de scherpste rente aanbieden. Mensen staren zich vaak blind op de tarieven. Dat is vaak niet terecht. Goede voorwaarden zijn vaak nog belangrijker dan de rente!

Zo scheelt het bijvoorbeeld duizenden euro’s als de risicoklasse automatisch daalt na aflossingen. Maar dat is niet bij elke geldverstrekker vanzelfsprekend. Wij investeren continu in onze kennis. Hierdoor weet u zeker dat ons advies het beste aansluit op uw mogelijkheden, wensen en persoonlijke situatie.


Wij willen langdurige relaties opbouwen en nemen het beheer volledig uit handen. Met slimme software berekenen we dagelijks of u voordeel kunt behalen. Dat kan zijn door gewijzigde rentestanden, wetswijzigingen of verlaagde premies. – Edwin Granneman, commercieel medewerker

Nazorg

VDBS adviseert u over onder andere over:

  • (bedrijfs)verzekeringen;
  • pensioen;
  • hypotheek voor nieuwbouw of bestaande woning;
  • oversluiten van uw huidige hypotheek.

Met onze aanpak zorgen we voor een frisse wind in hypotheekland. Nazorg vinden wij daarbij ook erg belangrijk. Kennis maken met onze klantgerichte werkwijze? Loop vrijblijvend eens binnen!