Rijke historie, ambitieuze toekomst!

Assurantiekantoor Van den Brink & Schuiteman (VDBS) heeft een rijke historie. Een historie waar we trots op zijn! Sinds 1948 voorziet VDBS zowel particulieren als bedrijven van onafhankelijk financieel advies. In al die jaren is de onderneming uitgegroeid tot een allround financieel dienstverlener waar het persoonlijke contact en de korte lijnen centraal staan.

Start

In 1948 start de heer Van den Brink Sr. een zelfstandig advieskantoor op de Stationsstraat 82 in Putten. Naast de goede dienstverlening zorgen ook overnames voor een sterke groei van het bedrijf. Na de diensttijd besluiten de twee zonen van de heer Van den Brink (Jan en Hans) te gaan werken in het bedrijf van hun vader. Wanneer de heer Van den Brink Sr. in december 1968 ziek wordt moet hij noodgedwongen stoppen en draagt hij de zaak over aan zijn twee zonen.

Van den Brink & Schuiteman Assurantiën BV

In 1970 wordt de zaak gesplitst en gaan Jan en Hans ieder hun eigen weg. Jan zet de zaak in Putten voort en verhuist in 1978 naar de Dorpsstraat 113 in Putten. In 1992 verkoopt Jan de zaak en wordt Hans Heijting directeur. Door de overname van Assurantiekantoor Schuiteman in Garderen in 1999 wijzigt de naam in Van den Brink & Schuiteman Assurantiën BV.

Groei

Gijs Draaijer, welke al in dienst was sinds 01-02-1997, treedt per januari 2005 toe als vennoot van VDBS. Er breekt een periode van groei aan. Door de groei besluiten Hans en Gijs het bedrijf te verhuizen naar het huidige vestigingsadres op de Midden Engweg 21 in Putten. Joop Dunsbergen maakt al sinds januari 2000 deel uit van het team. In september 2015 verkoopt Hans de aandelen en treedt Joop toe als vennoot bij VDBS.

Harderwijk

Om verder invulling te geven aan de missie van VDBS om letterlijk en figuurlijk dicht bij de klanten te staan, wordt het besluit genomen om per 01-07-2016 een vestiging te starten in Harderwijk.