Bespaar geld met onafhankelijk hypotheekadvies

Wij bieden onafhankelijk hypotheekadvies. Uw voordeel? Meer mogelijkheden én lagere kosten.Iedereen kan profiteren van de historisch lage hypotheekrente

“Hoe kunnen wij profiteren van de lage rente?” Het is 1 van de meest gestelde vragen van dit moment. Geen wonder. De extreem lage rente en het ruime woningaanbod maken het wel erg interessant om juist nu te profiteren.


Hypotheekrente én voorwaarden

Dagelijks adviseren wij klanten over de hypotheek die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie. Daarvoor vergelijken we tientallen banken en geldverstrekkers op hypotheekrente én voorwaarden.

Wij realiseren ons heel goed dat uw hypotheek veel impact heeft op uw financiële situatie. Daarom staan we niet alleen stil bij de financiële situatie op dit moment, maar juist ook op langere termijn. Het resultaat? Tevreden klanten die jarenlang kunnen rekenen op stabiele en (zeer) lage maandlasten.


Kosten van hypotheekadvies zijn aftrekbaar

Wist u dat de u de kosten van hypotheekadvies mag aftrekken van uw belastbaar inkomen? Uw netto investering in goed advies is hierdoor een stuk voordeliger.


Onafhankelijk hypotheekadvies bespaart u geld

In eerste instantie lijken banken goedkoper doordat zij lagere adviestarieven rekenen. Onafhankelijk onderzoek van Moneyview heeft echter aangetoond dat een hypotheek afsluiten bij een bank juist veel duurder is dan via een onafhankelijke adviseur. In het onderzoek is gekeken naar de totale kosten van de hypotheek (denk daarbij ook aan de premie voor de overlijdensrisicoverzekering). In alle gevallen blijkt u beter uit te zijn bij een onafhankelijke adviseur. Deze verschillen lopen op naarmate het hypotheekbedrag hoger is en de rentevaste periode langer.

Voordeel

Het voordeel bij een onafhankelijke adviseur loopt op van € 380 bij een hypotheek van €100.000 (rente 10 jaar vast) tot € 41.277 bij een hypotheek van € 400.000 (rente 20 jaar vast), zo becijfert MoneyView. Laat u dus adviseren door een onafhankelijke adviseur. Wij staan graag voor u klaar!
Verder naar